Published novel

Annas first novel published in december 2016, is called “The land of the pelican”.

It is a story of a woman who does an external and internal journey while she is walking the Camino de Santiago, Spain.

 

Kladd omslag...

 

 

Comments from readers:

 

Jag har läst “Pelikanens land” ytterligare en gång och försöker förstå varför den berör mig så djupt. Den lockar fram en längtan som jag kan identifiera mig med, men där finns också något som jag inte kan komma åt. Känslan av att den har något till mig är så kraftfull att jag inte kan förmå mig att ställa undan boken, den finns ständigt vid min sida och så snart jag har en stund över öppnar jag boken och försöker finna vad den vill säga mig.

Jag känner en viss connection med dig Anna, vet inte varför, kanske är det bara så att vi brinner för samma sak. Även jag försöker följa hjärtats röst, vilket för min del inneburit stora förändringar de senaste åren. Mycket har jag lämnat och mycket nytt har därmed fått möjligheten att komma in i mitt liv. Jag är en generation äldre än du och har mycket att ta igen. En stor del av mitt liv har jag levt utan att förstå att möjligheten finns att följa hjärtat. Att jag väntat så länge är inget jag förebrår mig själv för, jag är bara så tacksam över att jag äntligen tagit steget.

 

Nonna Larsson

 

Jag är så glad att du skrivit din bok och dina insikter – och att du fått till boken så lättläst, intressant och poetisk. Det är en sak att ha något att delge världen – en helt annan att få till en bok med de kvaliteterna som du har fått till i din bok!

 

Helena Janlöv Remnerud